Η ΟΙΚΟΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η εταιρία «ΟΙΚΟΕΝΕΡΓΕΙΑ» δραστηριοποιείται στον ενεργειακό τομέα, καλύπτοντας όλο το φάσμα των ανανεώσιμων και συμβατικών πηγών ενέργειας. Κύριοι άξονες δραστηριοποίησής της είναι τα φωτοβολταϊκά συστήματα, η ηλιοθερμία, η γεωθερμία, το φυσικό αέριο και η αιολική ενέργεια. Η πολυετής της εμπειρία και η ουσιαστική γνώση του αντικειμένου την καθιστούν την πλέον αξιόπιστη επιλογή.

Η «ΟΙΚΟΕΝΕΡΓΕΙΑ» έχει ήδη αναλάβει και ολοκληρώσει έναν εντυπωσιακό αριθμό έργων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η πελατοκεντρική της φιλοσοφία, η πολυετής της εμπειρία και η ουσιαστική γνώση του αντικειμένου την καθιστούν την πλέον αξιόπιστη επιλογή.

Στόχος της εταιρίας, από το ξεκίνημα μέχρι και σήμερα, είναι να προσφέρει με συνέπεια και υποδειγματικό επαγγελματισμό ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις, συνδυάζοντας την ασφάλεια και την καινοτομία με τη μέγιστη δυνατή απόδοση προς όφελος των πελατών.

Όραμά της, να συνεχίσει δυναμικά την επιτυχημένη της πορεία, επεκτείνοντας διαρκώς τις δραστηριότητές της, τόσο γεωγραφικά, όσο και σε επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών και διατηρώντας το ηγετικό και πρωτοποριακό προφίλ που τη χαρακτηρίζει από την αρχή.

Οικονομικά στοιχεία